Foto treta de Google |
INGREDIENTS:
- Verats de ració
- Patates
- Cebes dolces
- Tomàquets cirerols (sherry)
- Llimona petita
- Vi blanc (mig got dels d'aigua)
- All, julivert, sal i pebre
- Oli d'oliva
ELABORACIÓ:
Demanem a la peixateria que ens deixin els verats sense espines, en dos filets.
Per estalviar temps, ja podem prescalfar el forn a 180 graus.
Mentrestant pelem, rentem i tallem les patates i les cebes a mitges llunes. Tallem el pebrot vermell a tires. Els tomàquets podem triar entre partir-los per la meitat o deixar-los sencers.
Ho posem tot a la safata d'anar al forn en forma de llit, salpebrem i ho reguem amb un bon raig d'oli d'oliva.
Col·loquem els filets de verat a la safata, prèviament salats, i aboquem el mig got de vi blanc.
Enfornarem durant 40-45 minuts.
RACIONS: Lliure
NOTA: Podem substituir el vi per aigua i afegir-ne si veiem que les patates tenen intenció d'agafar-se.
Si vols saber més del Verat, clica aquí
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada