No he fet foto :( |
INGREDIENTS:
- 200 gr de cigrons cuits
- 1 ceba
- 1 ceba tendra
- 1 enciam
- 2-3 tomàquets madurs i forts o uns quants de cirerols
- 3-4 ous durs
- 3-4 cogombrets avinagrats
- Olives negres
- 2 Llaunes de tonyina natural o amb oli d'oliva
- Un grapadet de tàperes
- 1 cullaradeta de pebre vermell
- Sal, pebre, vinagre suau i oli d'oliva
RACIONS: 4
ELABORACIÓ:
Rentar ben net l'enciam i centrifugar-lo per treure tota l'aigua del rentat. Tallar a juliana.
Bullir els ous i deixar-los refredar.
Fer una vinagreta amb la ceba tendra picada ben petita, els cogombrets a trossets, 1 ou dur picat, les tàperes, el pebre vermell, un polsim de sal i pebre, l'oli i l vinare a gust.
Muntarem el plat posant al fons de la plata l'enciam, al mig els cigrons i al voltant els tomàquets tallats al gust,els ous durs tallats a quarts, la ceba tallada estil "ploma", la tonyina i les olives negres.
Un moment abans de servir, amanir amb la vinagreta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada