- 2 Cebes tendres grosses
- 2 Llaunes de tonyina
- 2 Llimes
- Oli d'oliva
- Sal
ELABORACIÓ:
Tallar menudeta la ceba i posar-la en un escorredor el qual submergirem amb aigua freda una bona estona (depèn de la ceba) per treure una mica de picantor.
Un vol escorreguda, la posarem en un bol i hi afegirem el suc de les dues llimes, una mica de sal i ho barrejarem bé.
A continuació abocarem la tonyina * i tornem a remenar.
Acabem amb un bon raig d'oli d'oliva verge extra.
NOTA: Per saber les qualitats de la ceba cliqueu aquí
*Jo he tret l'oli de la llauna per assaborir el gust del meu oli habitual
Un vol escorreguda, la posarem en un bol i hi afegirem el suc de les dues llimes, una mica de sal i ho barrejarem bé.
A continuació abocarem la tonyina * i tornem a remenar.
Acabem amb un bon raig d'oli d'oliva verge extra.
NOTA: Per saber les qualitats de la ceba cliqueu aquí
*Jo he tret l'oli de la llauna per assaborir el gust del meu oli habitual
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada