- 2 Ous
- 1 tros de pebrot vermell
- 1 pebrot verd dels italians
- 1/2 ceba
- 2-3 patates
- 1 butifarró de ceba
- Sal i oli
RACIONS: 2
Començarem per coure les patates a la papillotera i al microones per poder-nos estalviar la quantitat d'oli que agafen al fer-les a la paella.
Bé, les tallem a llesquetes primes, les salem una mica i les coem 7 minuts al micro.
En una paella (la de fer la truita) enrosim la ceba i li afegim els pebrots. Tot tallat petit com per fer sofregit.
Un vol cuites les hortalises, treiem la pell (budell) del butifarró de ceba i l'incorporem a la paella. Én 2 minuts el trindrem fet.
Ara incorporem les patates que tenim reservades dins de la papillotera a la paella i remenem bé.
Ja podem tirar els ous batuts i fer la truita al punt de cadascú.
NOTA: Si no tenim papillotera ens val un bol de vidre tapat amb paper film.
Coure les patates d'aquesta manera ens estalvia moltes calories ja que utilitzem poc oli i no en desaprofitem.
No tenen el gust de les patates fregides però descobrim el sabor real de les patates que em utilitzat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada