- 4 Pebrots vermells carnosos
- 300 gr de magre de porc picada
- 150 gr de tomàquet triturat al natural
- 2 cebes mitjades o 1 de grossa
- 1 Pebrot verd dels italians
- 8 cullerades soperes ben plenes d'arròs
- 1 cullaradeta de sucre
- 1 grapat de panses sense pinyols
- Oli, sal, pebre i orenga
ELABORACIÓ:
Escaldarem durant 2 minuts les panses perquè s'hidratin i s'inflin.
A mig sofregir, incorporar la carn picada i remenar. Abans de que s'hagi begut tota l'aigua de la ceba i el tomàquet, afegir l'arròs i les panses escorregudes.
Coure l'arròs 7-8minuts a foc lent i retirar la paella del foc.
A punt d'entrar al forn |
Omplir els pebrots amb la farça de manera que quedi aproximadament 1 centímetre per poder-los tapar i els posarem en una plata d'anar al forn o una cassola de fang de manera que ens quedin bén drets.
Estaran cuits en 35-40 minuts a 200 graus.
NOTA: Si us sobra farciment, a la mateixa paella afegiu aigua i teniu un plat d'arròs fantàstic.
L'aigua s'ha de calcular com per la paella, el doble que l'arròs.
L'aigua s'ha de calcular com per la paella, el doble que l'arròs.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada